En väldigt lugn nyårsaftonskväll

Välkommen 1 januari 2021

Igår så skrev en vän till mig på sitt Instagramflöde att 2021 kanske är året då vi vänder trenderna och visar vår icke-polerade värld på sociala medier. Visst får bilderna fortfarande vara fina och visst får vi duka fint osv.. men att våga visa hur det egentligen är, hur det egentligen ser ut. Jag tror att en del av min vision för 2021 och framåt får vara just det. Att sluta upp med massa jämförelser, göra vissa saker enbart för att det ska bloggas om.. och börja visa min vardag precis som den är.

Att duka fint vill jag ändå göra när det är nyårsafton och dagen till ära hade jag tokfyndat jättefina gröna tallrikar som passar jättefint till vårt gröna hus. På bordet hade vi även köpt (som många gånger tidigare) färdigvikta servetter från ICA. De är så fina och passar utmärkt för en nyårsmiddag :-)

Till middag åt vi kycklingfilé, potatiskroketter och killarna åt bearnaisesås och jag åt pepparsmör. Till dessert så hade jag för första gången gjort creme brulée med färska hallon till. De blev inte helt lyckade men smaken var god i alla fall :-)

Vi satt hemma, jag, Micke och Thomas, och spelade bingolotto. I mysbrallor, utan smink, med håret i en stor knut. Strax före tolvslaget tog vi bilen (jag drack endast alkoholfritt bubbel och kunde köra) och åkte långt ut på de stora Uppländska åkrarna och mötte upp mina föräldrar, min faster och farbror och kära vänner. Där stod vi och tittade på fyrverkerier som sköts runtom i hela trakten och skålade in det nya året. Efter det kröp vi gott i säng och sa att vi ses senare idag :-)

Nu.. nu kickar vi igång 2021!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  2 januari, 2021

  Vad fint du gjort och ni verkar ha haft det lika mysigt som vi. Ja, det här med att visa verkligheten, också, är något jag gillar och gör emellanåt. Det skapar en till dimension i en blogg tycker jag. Inte helt omöjligt att det blir “det nya” i år.

  God fortsättning!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   3 januari, 2021

   Jag känner att det kommer bli svårt att visa verkligheten helt utan filter, men jag känner att jag vill så det blir min utmaning för året. KRAM

LEAVE A COMMENT