En underbar kväll

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_fredagsmys_familj_fotogenlampa_retro_slowliving-7724

En riktigt supergod potatissallad svängde jag ihop.

Recept för 8 personer:
(uppdateras inom kort)

 

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_fredagsmys_familj_fotogenlampa_retro_slowliving-7731

 

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_fredagsmys_familj_fotogenlampa_retro_slowliving-7733

 

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_fredagsmys_familj_fotogenlampa_retro_slowliving-7739

Vår finaste svärson!!

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_fredagsmys_familj_fotogenlampa_retro_slowliving-7746

Stort inspirerad av goa Underbara Clara har jag börjat plocka in mer färg samt plockat fram mina gamla saker som legat nerstoppade i lådor. Jag hade verkligen glömt hur stor mysfaktor det är att tända en fotogenlampa på altanen när mörkret sänker sig. Det är tur att man ju faktiskt kan blanda nytt och gammalt, vitt med varma färger.

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_fredagsmys_familj_fotogenlampa_retro_slowliving-7748

 

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_fredagsmys_familj_fotogenlampa_retro_slowliving-7752

Igår kväll hade vi familjen på myskväll här hemma. Denise, Adam och Adams föräldrar kom över och Thomas gjorde oss sällskap en stund när han kom hem från gymmet. Vi åt gott, gapskrattade åt skumma saker man säger och gör, och berättade skräckhistorier om skador man dragit på sig under åren ( jag fick hjälpa Thomas att dra ut en kvarglömd glasbit ur hans sår och det var INTE populärt.. och sen var historierna igång). Vi kunde sitta ute hela kvällen och njuta!!

Alla tre våra “barn” har börjat med Pokemon Go så Thomas och Denise for iväg på jakt medan Adam satt kvar med oss. Det roligaste var att Thomas fångade en Pokemon precis i mitt soffhörn :-)

Nu ska vi susa iväg, Adam och Anders väntar med sina båtar, för att hänga på en ö utanför stan. Picknicken är packad, en ny bok, kameran och korsordstidningen.. jag kan vara kvar HELA långa dagen nu och bara softa.

Häng med mig på Instagram (ulrica_tekopptillbergstopp.se) och Snapchat (ulricah7202) för där uppdateras det mer under dagen :-)