En torsdagslista

easter_14

Denna lista hittade jag hos Angelica igår och kände att den måste jag låna :-)

Hur är dagsformen?
 
Tack, rätt bra. Kroppen är inte helt i balans, men jag är positiv och glad och det kommer jag långt med.
Vad gör du just nu?
Jag har precis kommit hem från jobbet, njuter av ett nystädat hus och gosar med katterna :-)
Hur sover du?
Galet tungt och hårt och lite för mycket. Jag vet att det beror på att jag saknar energipåfyllning, men himmel, jag skulle nog kunna sova mig igenom ett raveparty tror jag..
 
Vilket var det senaste sms’et du fick?
Ett hjärta och en pussmun ifrån Micke <3
141021_hus30_en_man_som_heter_ove_2

Vilken var den senaste boken du läste?
 
Eftersom jag pluggar så var det lagboken, men av mer roligt slag så läser jag just nu “Min mormor hälsar och säger förlåt” av Fredrik Backman. Det tog ett tag innan jag kom in i den men nu så.. den är underbar och annorlunda!
 
Vad la du mest pengar på 2015?
 
Det var vår bokning av Thailandsresas som svalde mest pengar förra året.
 
Vilket är det största klädköpsmisstaget du gjort?
Alla mina ursnygga svarta högklackade pumps som jag tyvärr får lämna vidare för att mina fötter skriker i hög sky när jag gått med dem mer än 10 minuter. Nu ger jag officiellt upp och kör sandaletter med öppen tå när jag vill ha högklackat, och annars är jag ju en inbiten Converse-tjej :-)
 151003_stovletter_scorett_kcobler_hus30_DSCF1626

Bästa klädköpet du gjort?
Oj, vad svårt. Ett av dem är garanterat mina stövletter som är vansinnigt sköna trots höjden och förutom det.. det måste nog bli min mjukiskavaj, som jag numera har i hela fyra färger!
Vad trodde andra du skulle bli när du blev stor?
Sångerska, Fotograf eller Politiker fick jag ofta höra. Min pappa ville att jag skulle gå på College i USA och bli den åklagare som jag drömde om, men andra saker kom i vägen så det blev aldrig så.
 
Vad trodde DU att du skulle bli när du blev stor?
 
Kontorist, jag lekte kontorist ända från det att jag var jätteliten, har alltid älskat papper, pennor och att skriva i almanackor och liknande.. och någonstans hade jag ju rätt eftersom en stor del av mitt yrkesliv har bestått i att jobba som VD-assistent, löneadministratör, ekonomiassisten, kravhandläggare, ordermottagare, receptionist och nu kontorsansvarig och säkerhetsadministratör :-)
Vad är du riktigt dålig på?
Att slutföra saker som jag påbörjat. Numera har jag lärt mig och tänker verkligen till både 1, 2 och 4 gånger innan jag påbörjar ett projekt om jag känner minsta lilla tveksamhet till att orka slutföra det.
Vad är du riktigt bra på?
 
Organisera saker. Fixa möten, resebokningar, planera fester, konferenser.
På hemmaplan är jag bra på att titta på TV :-)
När var du riktigt rädd senast?
 
När min sambo hade varit på sjukhuset och gjort en gastroskopi och jag bara får ett SMS där det står att “Kan du hämta mig på sjukhuset” och jag fattar ingenting. Varför har besöket tagit så lång tid? Varför kan han inte köra bil själv? Jag är rejält skakis och undrar vad sjutton dom har hittat under undersökningen, och ut från entrén kommer en väldigt spak och nedslagen sambo, och innan han får ur sig att han “bara” behövt ta lugnande för att få ner slangen i halsen och därför inte får köra bil så hade jag målat fan på väggen många gånger.
Vad gör dig riktigt arg?
 
När barn och djur far illa. Där håller jag med Angelica som jag lånade listan av. Det får mig att må fysiskt riktigt dåligt, nästan så jag tror att hjärtat ska hoppa ur kroppen och jag kan verkligen koka av ilska när jag läser om t ex mobbning i skolan.

DCIM100GOPROGOPR8630.

Vad drömmer du om just nu?
 
Möjligheterna att få åka utomlands igen med samma gäng som till Thailand. Den gemenskapen gav mig så mycket energi och värme.
Blir det fler barn?
 
Absolut INTE :-). Mina barn blir 20 och 25 i år så nästa gång det hoppar in ett barn i denna familj, då är det för att jag blir mormor eller farmor!! Jag skulle aldrig tänka tanken att börja om själv nu. Jag är alldeles för lat för det :-)
 
Hur ser du på att vara mamma?
 
Jag gillar att vara mamma till mina vuxna kids, men jag är kanske inte den mamman som hänger på låset och hälsar på ofta, fixar, trixar och grejar. Däremot så tror jag att mina barn litar på mig och mitt omdöme, är tacksam för det jag gör för dem och vet att jag är den stoltaste mamman på jorden över mina kids som är två varma, duktiga, sociala och väldigt härliga människor.
Vad är planen för idag?
Att bara slå ner rumpan i TV-soffan med ett par nya avsnitt av någon av de TV-serier vi följer för tillfället, att plugga lite grann och bara surfa runt på härliga bloggar.. och veta att det är LEDIGT i morgon!
Ha en underbar skärtorsdagskväll