En solig fars dag

151108_hus30_farsdag_DSCF2214

 

151108_hus30_farsdag_DSCF2215

Igår var det Fars dag som säkert inte många missade :-)

Vi började med att åka till Forsby kvarn utanför Fjärdhundra och strosade runt lite bland alla människor och med mig hem fick jag något som ni kommer att få se närmare advent för de behövs pysslas lite med först.

Hos mina föräldrar blev det gott att äta och familjemys innan vi susade hemåt. Kvällen spenderade jag på löpbandet på gymmet och det börjar gå framåt vilket känns riktigt bra i kroppen!

Idag är det ju ännu en måndag och när jag tittar i almanackan så har jag massor med trevligheter framför mig som ni kommer att få följa med på. I morgon har jag tagit semester för att dels åka på hälsofrukost med yoga-inspiration hos Indiska i Stockholm och dels stötta min dotter som ska göra en hälsokontroll med kamera.