En semla på en tisdag

160109_fettisdagen_wienersemla_DSF4017

Hugg in och njut

Idag är det fettisdagen och det är dags att njuta av en semla.

Hur har ni det där ute i världen? Jag har lite för mycket runtomkring mig på jobbet och med skolan, jag håller fasaden uppe men egentligen så önskar jag bara att jag hade lite mer tid och ork till mitt fotograferande, bloggande och planerande inför utlandsresan. Nu känns det som att allt kommer att få packas och planeras bara dagar innan vi åker och det är inte min stil. Gillas icke!!

Men jag ska verkligen försöka ta vara på varje timme jag har tillgodo.

I morgon ska vi njuta av semlor på jobbet. Vad gillar ni semlor? Kan ni äta massor på en säsong, eller räcker det med en eller ett par? Jag är nog av sorten att jag nöjer mig med ett par per säsong. Det är gott men inte så vansinnigt gott att jag vill ha en semla varje fikastund :-)