En pooldag på Sawasdee Village

Dag två på Sawasdee började med frukost. Massor med färsk frukt, ett par croissanter, te och apelsinjuice.. Inte alls dumt!! Framöver åt vi även massor med goda omeletter, olika risrätter och ännu mer frukt :). William njöt av youghurt och nutella.. och mjölk!

Att få busa med mamma i poolen är bäst tycker William. Är det något han gillar, den här lilla godingen, så är det att få gosa, kramas och vara nära. I samband med en jädra massa bus förstås :-)

Ni kommer att få höra er trötta på hur jag tjatar om hur vackert det här på det här hotellet!!

Några vilopauser i skuggan behövdes för att orka med den tryckande värmen som vi ännu inte vant oss med. Denise, Nathalie och William kraschade i varsin solsäng medan gubbarna satt utanför hotellrummet i skuggan och drack öl och snackade blaj :-)

Den här lilla handen.. huuuuuur vi än försökte tala om att man inte får stänka och om du stänker på oss så stänker vi tillbaka så bara kunde han inte låta bli att stänka och skvätta så fort han fick chansen. Skitkorv ❤️

Även vi tjejer svalkade oss i poolen, med goda drinkar i solskenet. Semestern fick börja med en smarrig Pina Colada på poolkanten. Sen fortsatte vi heeeela dagen i det här tempot, med sol, vila, bokläsning, massor med bad, frukt och goda drinkar. En helt magiskt perfekt slappdag.