En perfekt vårsöndag i skogen

 

TACK för en mycket mysig dag!!

Att bli bjuden ut på landet till Anni och Anders en solig söndag är som balsam för själen. Det ligger så isolerat i en skogsbacke och det känns som att det enda som finns att göra är att låta lugnet sänka sig. I stugan finns ingen el så de gånger vi varit där på kvällen är det tända ljus som gäller. Myskvalitet!! Idag lyste däremot solen på oss med stora strålar så vi njöt och tankade ljusenergi hela dagen!

Dagens tramsmaja lånar ut kameran

Vi tog en långpromenad genom skog och mark och jag frågade Micke om han kunde ta en bild på mig. Ordern jag fick var att göra en yoga-pose på stubben.. jomenvisst, smidig som ett kylskåp försökte jag mig på någon form av graciös stil. GAPSKRATT som jag bjuder på!!

 

 

I skogen är det trollen som bestämmer

Skogen bakom deras stuga var precis som en skog ska vara.. lite lummig, massor med mossiga stenar, fallna träd och ja, bara helt härlig!! Och frågan är.. om man tittar riktigt noga, kan man se ett par troll gömma sig då?

När jag går i skogen bland dessa stora träd så känner jag mig så liten och när träden rör på sig så tror jag på riktigt att de vänder sig om och ser efter oss.

Livskvalitet på hög nivå

Det här är verkligen det bästa man kan göra en solig söndag!! Höra mossan knarra under skorna, känna solen värma nästippen och småprata med goda vänner. Livsvalitet

 

Söndag söndag söndag

När man inga planer har så tackar vi glatt ja till en inbjudan att grilla och ta en skogspromenad.

Vi satt länge i solen och småpratade, tittade på fjärilarna som jagade varandra, det lilla biet som såg förvirrad ut och lyssnade på fåglarna som kvittrade. Såna här enkla och spontana utflykter vill jag göra fler av, det är verkligen att ta vara på dagarna med vänner som betyder mest.

En helt perfekt söndag faktiskt.