En ny till samlingen och ny vecka

160412_hus30_fotograf_ulrica_hallen_pipdesign_tekopp-6474

Jisses, redan onsdag eftermiddag..

Vår weekend i Trysil bara flög iväg i ett nafs. Senaste inlägget här i bloggen fick jag till i skidbacken, men sen ägnade jag resten av helgen med att endast lägga in bilder på mitt Instagram, där ni mer än gärna får följa mig :-).

I förrgår kväll kom väninnan Johanna och släpade ut mig på en powerwalk, precis vad jag behövde! 6,8 km i frisk kvällsluft med mycket diskussioner om pyssel, skidåkning, småbarnstiden och sen var vi helt plötsligt hemma igen. Det börjar bli mer än hög tid att få till lite kondition inför Vårruset och Göteborgsvarvet.

Igår fick jag veta att vi blir en till i vårt lilla gäng som ska göra sällskap till BBCON i maj.. jag ska äntligen få träffa goa Anna i verkligheten. Det ska bli så himla roligt, och jag hoppas att fler bloggerskor är på plats såklart :-). En av mina förebilder, Made by Mary, ska föreläsa och det ser jag fram emot.

Nähä.. jag skulle ju egentligen bara kika in och visa upp mina senaste tillskott till tekopp-samlingen. Två riktigt färgglada och lite vimsiga koppar ifrån Pip Design fick följa med hem ifrån senaste shoppingutflykten. De passade utmärkt ihop med den lilla brödduken ifrån Greengate. I verkligheten är kopparna mycket mer färgstarka och ljusa, det är Lightroom som har fått leka lite.

Nu ska jag frossa i lite sköna bloggar, jag känner mig lite “bakom” när jag inte hunnit titta in till mina favoriter på flera dagar.

8 april, 2016
14 april, 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Rania { Rania Maria Photography }

  13 april, 2016

  Svar: Tack Ulrica! Ja visst är det så, jag har verkligen vänner i alla åldrar och det bekommer mig inte ett dugg. Ja det är jättemysigt! Ha det fint du med, tack för att du kikar in och kommenterar. Kram!

 2. Svara

  Ekenäsliv

  13 april, 2016

  Heeej!
  Ja, det ska bli sååå kul att träffas :) Ser verkligen fram emot den helgen :))
  Nu ska jag lyfta på rumpan och fixa middag här… Har suttit i ett telefonmöte här hemma innan;)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna
  PS: såååå fin kopp:)

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  14 april, 2016

  Ja, visst var det kul att Anna också ska med!

  Söta koppar. De passade väl dig perfekt!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT