En naturlig konst i vårt hem

I vårt förra hem hade vi nästan inga tavlor alls på väggarna vilket egentligen är jättekonstigt när jag har ett flertal hårddiskar knökfulla med bilder. Det är väl lite som skomakarens barn antar jag :-).

Men nu när vi flyttat till huset så känns det av någon anledningen så mycket roligare att fixa och inreda och jag vill ha tavlor på alla tänkbara väggar!!

Hos Dear Sam hittade jag de här helt underbara gammeldags flora-bilderna, och när jag öppnade paketet och kände på papperskvaliteten så bara dog jag lite faktiskt.. riktigt tjockt och grovt papper, så där så jag bara vill klappa på dem hela tiden :-). De får sitta här i köket ett tag till, men när sovrummet är omtapetserat så får de flytta upp dit för här kommer det att sågas upp ett dörrhål ut till nya uterummet i sommar så då får det inte plats någon tavla där längre. 

Dear Sam har satsat på stort miljöfokus vilket alltid är välkommet. Alla deras posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC för ansvarsfullt skogsbruk samt EU Ecolabel vilket betyder att de är gjorda av återvunnet material och/eller material från kontrollerade källor. Deras tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion är miljömärkt med Svanen. Att posterna och ramarna sedan kommer levererade i en jättehärlig kartong känns seriöst, säkert och snyggt.

Vill du köpa superhärliga posters och matcha med ramar så passa på NU för från och med idag och fram till och med 21/6 så får du hela 10% EXTRA på Dear Sam’s kampanj med rabattkoden tekopp10, så totalt får du hela 45% rabatt just nu. Min rabatt gäller även på ramar och posterhängare! Wooop Wooop!! Slå till nu och fyll väggarna med massor av fina tavlor, eller passa på att ge bort en present och gör någon riktigt glad :-)