En mysig morsdagskväll med familjen

Mors dag.. ja, det är en trevlig tradition tycker jag, även om det är minst lika viktigt att hylla sin mamma och alla andra mammor varje dag. Men att samlas, familj, vänner och bekanta, är alltid mysigt och idag överraskade vi min mamma med lite mysigt kvällsfirande.

Denise hade köpt presentkort på en behandling i en saltgrotta och jag tog med en ny korsordstidning, köpte räkmackor till oss alla från Café 100 i byn, tillsammans med jordgubbar, hallon, blåbär, glass och grädde till dessert.

Jag knipsade av några syrenkvistar i mammas och pappas trädgård och satte på bordet på deras veranda och sen inväntade vi att mamma skulle komma hem från jobbet.

Hon blev glatt överraskad av att ha oss där och med så fint dukat och fixat. Ännu mer överraskad blev jag när jag också fick presentkort på samma saltgrotta, så nu ska jag, Denise, mamma och Nathalié gå dit tillsammans som en riktig tjejgrej. Såå mysigt :-)

Tyvärr har min kära kropp inte riktigt varit med mig den här långhelgen så ork och energi har varit som bortblåst, och efter att ha ätit en halv räkmacka så gick ridån ner för mig och jag sov som en stock i soffan mitt i allt firande :-(. Det är så långt ifrån mig som det bara går, att vara trött, orkeslös och ha ont i kroppen.. så jag blir rent ut sagt tvärilsken när jag inte orkar så mycket som jag vill. Men nog om det.. det var en supermysig kväll.

När alla hade åkt hem och pappa ryckt ut i ett akut jobbärende sent på kvällen kröp jag upp i soffan hos mamma och så tittade vi på ett avsnitt av Karl-Fredrik på Österlen innan jag åkte hem och ska strax krypa i säng.