En mamma med allt

Min mamma trivs allra bäst bland gröna växter, där är hon i sitt rätta element

Idag fyller min älskade mamma år! Jag älskar dig massor, det gör vi alla i familjen. Utan dig kom vi inte långt här i världen.

Lika som bär eller inte?

Min mamma är den som fick alla gröna fingrar medan jag fick antigröna fingrar. Min mamma är den som har outtröttlig energi när jag är en latmask. Min mamma är den som är lika beroende av kaffe som jag är av att inte ens kunna smaka kaffe. Vi är precis lika olika som vi är exakt lika. När vi tittar och lyssnar på varandra så ser vi inga likheter alls säger vi, men vi kan lura vem som helst i telefonluren genom att låtsas vara den andra och när människor möter oss så är vi tydligen identiska.

Mamma går all in på Kings day i Amsterdam och visar den stora portion humor hon har

Ja, det är ju trots allt min mamma. KÄRLEK i massor på DIN dag!

19 april, 2019

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  18 april, 2019

  Vilken fin mamma du har! Ledsen över att jag missade henne förra sommaren men ni kommer väl tillbaka hoppas jag. Känner igen mig i det där med energi och latmask. Min mamma har hur mycket energi som helst och jag är lat som bara den. Så det kan bli :-). Ha en fin påsk Ulrica. Vi måste se snart! Kram //Tina

  • Svara

   Ulrica

   29 april, 2019

   Vi lär absolut komma tillbaka till fina ön igen :). Vad skönt att även du är en latmask, då kan vi slappa ihop då!! KRAM

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  20 april, 2019

  Näe, ni är verkligen inte lika utseendemässigt, tycker jag. Men förmodligen på många andra sätt. Grattis till mamma i efterskott!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   29 april, 2019

   Tack snälla :).

LEAVE A COMMENT