En mamma med allt
Min mamma trivs allra bäst bland gröna växter, där är hon i sitt rätta element

Idag fyller min älskade mamma år! Jag älskar dig massor, det gör vi alla i familjen. Utan dig kom vi inte långt här i världen.

Lika som bär eller inte?

Min mamma är den som fick alla gröna fingrar medan jag fick antigröna fingrar. Min mamma är den som har outtröttlig energi när jag är en latmask. Min mamma är den som är lika beroende av kaffe som jag är av att inte ens kunna smaka kaffe. Vi är precis lika olika som vi är exakt lika. När vi tittar och lyssnar på varandra så ser vi inga likheter alls säger vi, men vi kan lura vem som helst i telefonluren genom att låtsas vara den andra och när människor möter oss så är vi tydligen identiska.

Mamma går all in på Kings day i Amsterdam och visar den stora portion humor hon har

Ja, det är ju trots allt min mamma. KÄRLEK i massor på DIN dag!