En liten sötnos


I förmiddags så träffades jag och min fina vän Linda, och så började vi med en kortare fotosession med hennes ljuvliga solstråle. Jag har hur många kanonbilder som helst, och inom kort kommer ett längre inlägg på min fotografsida, då den här bloggen egentligen ska vara mer en inrednings/pyssel-blogg :).

Jag kunde dock inte låta bli att visa er en sneak-peek!!
Efter det tog vi en lunch-fika på stan innan vi skildes åt. Det gör vi snart om :)

6 oktober, 2012

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Ljuvligtvitt & busiga gossar

  7 oktober, 2012

  Du är duktig! :)

  Kram Frederica

 2. Svara

  hemochtrevligheter

  8 oktober, 2012

  Vilka fina bilder. Och det var en riktig liten goding din kompis har. Han ser hur nöjd ut som helst där bland löven. :)

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

LEAVE A COMMENT