En lat kväll vid granen.

141218_UH00191

 

141218_UH00194

 

141218_UH00196

Foto: Nikon D800 : Nikon AF-S 50mm/1.4 G

Igår kväll direkt efter jobbet så susade jag iväg till Blomsterlandet och köpte årets julgran.
Jag frös ända in i benmärgen och händerna var stickiga och blöta efter att ha burit på julgranen men hem kom den.
Dock fick sonen och sambon uppdraget att ta ut den ur bilen, ställa den i sin korg och klä den.

Själv stekte jag pannkakor åt oss alla, så här på en torsdag.

När granen var halvklädd ( jag hittar fasiken inte var jag lagt toppstjärna och alla kulor från förra året… ) så njöt jag av att huset är nystädat och när sambo och son åkte iväg och spelade innebandy så slängde jag genast upp fötterna på bordet, tog en kopp te och tittade på Ernst när han fixar god mat till julbordet.

Idag är det redan fredag och julen närmar sig med stormsteg!
Vi är inte klara med julklapparna men vi vet vad som ska köpas.
Julkort blev det inga skickade i år, energin fanns helt enkelt inte..

Men nu är det helg! Egentligen är tanken att jag ska åka med väninnan Marika och hennes två barn till tomteland i Mora men jag känner mig inte i form så vi får se hur det blir. Jag vet inte om jag orkar vara ute så många timmar när det börjar brännas bakom ögonlocken och känns taggigt i halsen..

Jag hoppas att ni får en toppenfredag!!