En kväll på Divine Soul

150330_divinesoul_gudinnemingel_hus30_UH0_2107

Bästaste Carola
<3

150330_divinesoul_gudinnemingel_hus30_UH0_2108

 

150330_divinesoul_gudinnemingel_hus30_UH0_2109

 

150330_divinesoul_gudinnemingel_hus30_UH0_2112

En något arrangerad bild.. så här sitter jag inte hela tiden :)

150330_divinesoul_gudinnemingel_hus30_UH0_2113

Hos bästa Carola på Divine Soul arrangeras det gudinnemingel lite då och då, och både jag och min mamma är intresserade av det övernaturliga, så vi brukar hänga på låset när Carola släpper platserna till dessa mingel. De är oerhört attraktiva så får man plats får man vara glad :). Som tur är så känner vi båda Carola privat så vi har oftast tur och får en plats.

Carola är en av de mest genuina, positiva och omtänksamma människor jag haft förmånen att lära känna. Så fort man träffar henne så rinner alla problem och grubblerier av som vatten och hon har alltid en varm kram till övers. Hennes positiva energi smittar massor!! Jag känner mig sällan så lugn inombords som efter en kväll hos henne.

Nu senast var temat för kvällen kristaller och Carola gav oss en kristall att hålla i för det vi behövde. Till mig gav hon en Citrin som ska hjälpa när magen inte är i balans, och jag som haft en del magproblem på sistone var ju inte direkt förvånad. Denna kväll, precis som alla andra mingelkvällar, börjar med en mediation och någon gång hoppas jag faktiskt att jag hänger med på vad Carola säger under meditationen för jag blir oftast så pass avslappnad att jag somnar sittandes :)

Om man tror eller är skeptisk till dessa krafter, det är olika för varje person. Jag står för att jag tror, sen får andra tycka att det är tramsigt om de vill.

Dessa mingelkvällar är, för mig, väldigt intressanta och lärorika men framförallt väldigt trevliga och mysiga, och så får jag en stund på tu man hand med mamma, vilket är jättemysigt :)

Om ni av någon anledning behöver ett medium eller är nyfikna på dessa temakvällar så tveka inte att kontakta Carola!

( en liten fotnot är att det är jag som designade Carolas logga för många år sen. Kul att den fortfarande lever kvar! )