En kväll fylld av inredning

När butiken Newport slog upp dörrarna till sin nya och stora outletbutik i Västerås så var jag inbjudan och tog med mig Marika och hennes dotter Fanny.

Newport outlet Västerås

Så jädra roliga böcker!!

Vi hittade så jädra kul böcker, perfekt som födelsedagspresent eller nåt. Det fanns böcker för sängen, för toaletten osv. Vad sägs om gästbok för toabesöket? Där kunde man klicka i om man tittat i badrumsskåpet, vilket syfte man hade med toabesöket osv. I välkommen-till-sängen-boken kunde man klicka i betyg på “goset”, vad man hade gjort i sängen osv.

Världens roligaste gästböcker om du frågar mig. Jag skulle vilja ha allihopa själv hemma till våra gäster :). För då måste man ju erkänna om man har bajsat på våran toalett, eller snokat i våran “bra-att-ha”-låda *fniss*

Newport outlet Västerås
Newport outlet Västerås

Newport har massor med fina saker, och det fanns speciellt ett lågt soffbord som vääääldigt gärna ville följa med mig hem, men plånboken sa tyvärr nej.

Newport outlet Västerås
Newport outlet Västerås
Newport outlet Västerås

Efter vårt besök på Newport så hann vi med klädesaffärer, skoaffärer och en middag med sushi innan vi susade hemåt igen.

Tack tjejer för en jättemysig kväll, och tack till Newport för VIP-inbjudan.

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  7 april, 2019

  Hahaha, kul böcker! Känns helt nytt! Newport har så fina saker. Vill alltid ha massor därifrån!

  Krm Lena

  • Svara

   Ulrica

   12 april, 2019

   Ja, dom var helt galet roliga!! Jag tror jag måste köpa ett par olika faktiskt :). Kul att se hur många som gör nr. 2 på min toalett *fniss*

LEAVE A COMMENT