En julstjärna från IKEA flyttar in

151114_hus30_ikea_julstjarna_DSCF2270

Foto: Fujifilm X-T1 | Fujifilm XE 35mm/1,4

Idag har Adam varit här och målat sovrummet och snart börjar han tapetsera fondväggen *woop woop*. Ser ni färgen, den är blågrå ifrån Nordsjö’s nya serie Ambience extramatt. Det kommer bli vansinnigt fint :-). Från början hade jag tänkt en beige färg men efter lite diskussion med en av tjejerna på färgaffären så blev det den här blågrå färgen och jag är så himla himla nöjd att jag ändrade mig.

Sambon? Nej, han är nöjd om saker är hela och funktionella.. så inredningen står jag för :-)

När Adam målade tog jag med mig Denise till IKEA för att köpa golv och då följde den här jättesöta stjärnan med hem. Den är så perfekt utformad att den går på batteri så du kan ha den i fönstret eller på bordet som en bordsdekoration.

ME LIKE!!! Min sambo, inte så mycket like därifrån *fniss*

————————

Ha en mysig lördagkväll!