En jättetrevlig men jobbig midsommarhelg

När vi kom fram till Nathalies mamma Madde så parkerade vi husbil och husvagn mot varandra och fällde ner markisen så vi fick liiiite skugga. När det var dags för lunch så mådde jag pyton, hade feber och ont i hela kroppen så medan halva gänget cyklade till festplatsen i Vattholma så låg jag bredvid William och sov i flera timmar. Vilken inte underbar känsla på midsommar :(

Vi hade verkligen en jättehärlig plats att campa på och fira midsommar. Det var så tyst och lugnt.

Madde har ett spabad på altanen och när William fick bada med moster “Nathmanie”, då är han lycklig. Och självklart måste tungan ut när kameran åker fram.. undrar om han tänker plåga sin mormor med det hela sommaren :-))

Eftersom det var så lugnt och tyst så kunde William springa ostört runt tomten och jag vet inte hur många mil han sprang den här helgen.. vi andra blev matta bara av att titta på!

På kvällen så grillade vi och åt och då hade även jag vaknat till liv lite grann och fått på mig en blus till och med :-).. vi åkte ner till festplatsen igen efter middagen och tittade på firande och underhållning en stund. William fick en gigantisk boll av en pojke som han sprang och hoppade på ända tills han helt slut sjönk ner i Maddes famn och såklart slängda ut tungan åt mormor..

Mot sena kvällen åkte vi tillbaka hemåt och somnade gott. Tack alla inblandade för en supermysig men fruktansvärt feber-jobbig midsommarafton och midsommardag.

Nu är det söndag, jag vaknade redan före fem i morse och idag är det dags att trotsa värmen för att städa och tvätta husvagnen klart.. i morgon eftermiddag åker den iväg för sista gången ihop med oss, till Askersund för byte mot vår nya husbil :-).

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT