En heldag med Kvinnliga äventyrare

Jag vill be om ursäkt för bildkvaliteten i detta inlägg. Av någon mystisk anledning så är alla bilder från denna dag korrupta på min hårddisk, så jag har fångat upp några av bilderna från dagen som jag hade lagrat i mobilen, men de är av väldigt låg kvalitet. Dock vill jag ändå visa er vilken härlig och tuff dag jag hade!!

 

När Lena och jag vaknade upp och tittade ut genom hotellfönstret så är den där, den där vyn som är oslagbar när en bor på Holiday Club i Åre. Åresjön med de majestätiska träden som tornar upp sig mot bergssidorna. När två kanotister paddlade förbi så kände jag en enorm frihetskänsla i hela kroppen. Jag måste verkligen prova på att paddla.. SNART!!

 

 

 

Vi hade börjat dagen med workshops i både Lifecoachning och Fotografi, som dessutom innehöll praktiska övningar. Mycket bra föreläsningar och övningar. Efter det så gick vi en halvdags vandring upp på Totthummelns topp där vi njöt av utsikten och vi satt där i godan ro och tittade på regnskyarna i fjärran, som sedan, precis när vi äntligen skulle äta den goda smörgåsen vi fick med oss, sköljde över oss en stund innan solen tittade fram igen. Vi gick omkring där uppe och fotade, pratade, njöt av utsikten, tittade på alla omogna hjortron som lockade till att plockas, innan vi gick nerför det branta berget igen.

Med kvinnliga äventyrare på Totthummelns topp i Åre

Det står på många websidor att Totthummeln har en försiktig stigning, och det beror nog på kondition och allt det där, för jag tyckte att det var en inte alls så försiktig lutning, det gick uppför i princip hela vägen upp, så jag muttrade lite för mig själv men upp kom jag och det var värt hela grejen. Då måste jag få känna mig lite cool :-)

 

 

 

På kvällen var det återigen dags att njuta av en fantastiskt god middag på restaurang Grow inne på Holiday Club. Vegetarisk mat är så hiskeligt gott när en får det ute. I like it!! Att sitta i brasans sken och njuta med härligt sällskap är inte direkt fel :-).

Som sagt, återigen, sorry för kvaliteten… jag har inga vackra naturvyer att visa alls för dom bilderna är försvunna för alltid, så de får sitta kvar i mitt huvud tills nästa gång, men jag hoppas att ni har fått en liten glimt av hur härligt det har varit att umgås med tjejerna i Kvinnliga äventyrare. Bilder från vår sista dag kommer också såklart inom kort!