150921_erikatubbin_ahlens_hus30_inredningsdetaljer_DSCF1559

 

150921_erikatubbin_ahlens_hus30_inredningsdetaljer_DSCF1560

För ett tag sedan vann jag den underbara Erika Tubbin-brickan i en tävling hos Finaste Mattan och jag valde den gröna brickan av en anledning.. jag var sugen på att se om grönt skulle passa in i vardagsrummet till hösten, ihop med allt våra grå och vita nyanser.

150921_erikatubbin_ahlens_hus30_inredningsdetaljer_DSCF1562

 

150921_erikatubbin_ahlens_hus30_inredningsdetaljer_DSCF1565

Detta gav såklart ringar på vattnet och när jag skulle till Åhlens för att returnera en top som inte passade så fick tillgodokvittot flyttas över till en grön linnekudde samt en mönstrad grön kudde. Den randiga beige samt den benvita kudden kommer även sedan tidigare från Åhléns.

Jag tror att jag behöver plocka in en brun nyans kanske, för att få in den varmare höstklänslan. Men.. tanken jag hade när jag tävlade om brickan gick i uppfyllelse, det blev lite mer höstlikt och hemtrevligt. Perfekt!

—————–

Idag händer något riktigt spännande, hjälp mig att hålla tummarna hårt är ni gulliga :-)