En ganska typiskt vanlig söndagkväll

Söndag kväll, klockan är 19.27, och det här är min utsikt från soffhörnet. Utanför fönstret är det tokmörkt och jag har gjort ungefär samma sak som jag alltid gör innan jag slår ner rumpan i soffan. Jag har tagit fram en kopp te, ett glas Pepsi Max, ett par majskakor, min dator, telefon, en tjock pläd och så har jag tänt en massa ljus.

Jag tänkte titta på senaste avsnittet av Cheasapeake Chores idag samtidigt som jag smörjer in fötterna efter ett hett bad, och slösurfar runt efter lite saker vi behöver här hemma. Jag vill ha några nya ljuslyktor, sen behöver jag hitta en bra rektangulär korg att ha bredvid öppna spisen, till tändstickor och andra småprylar.

Jag brukar också passa på att byta blad i almanackan och se hur nästa vecka ser ut, och den kommande veckan innehåller en hel del trevligheter och mycket jobb.

Så ser en ganska typisk söndagkväll ut så här under den mörka årstiden, och nu slår jag igen datorlocket, drar upp fötterna under pläden och laddar batterierna.