En fredagkväll med bloggtjejer på Freys hotell

 

 

 

En fredagkväll i oktober var det dags för mig och Lena att återigen hänga med ett gäng influencers, denna gång för en AW-middag på Freys hotell i Stockholm. När vi kom upp till vår lilla tågstation i Enköping så sa Lena att vi måste ha en Instagram-selfie, och sen tog vi fram kameran och lekte loss. En liten fotnot i sammanhanget är att bakom oss så är det massor med folk som står och väntar på tåget så vi bjöd på lite gratis underhållning :-). Jag snurrar runt så jag blir alldeles vimsig och Lena hoppar högt.

 

 

 

Vi kommer fram till Freys hotell där Pernilla bokat konferensloungen för oss där vi får lite bubbel, snacks och tilltugg. Vi minglar, fotograferar, skrattar och pratar massor innan vi beger oss ner till Belgobaren för kvällens middag.

 

Katarina är en av de gladaste människor jag träffat och jag är så glad att vi träffas lite då och då.

 

 

Helena är en riktig solstråle, alltid så jädra snygg!!

 

Tina, en tjej som är så genuint go och mjuk, är ytterligare en tjej som jag är så himla glad att ha funnit genom bloggvärlden

 

Anna har en historia att berätta som ingen annan. Vilken oerhörd livsglädje och inspirationskälla!!

 

Annika och kvällens värdinna Pernilla skålar in kvällen.

 

Anna och Helena diskuterar allt mellan himmel och jord.

 

 

Innan vi går ner till middagen så träffas vi på Pernillas hotellrum och ungefär hälften av oss hinner dra en kort presentation och delge varandra ett bra bloggtips, och sen samlas vi i sängen för en gruppbild. Tre tjejer saknas på bilden men här kommer länkar till alla som jag gärna tipsar er om att besöka:

Nina, Katarina, Lena, Anna, Lena, Annika, Jenny, Pernilla, Anna, Helena, Tina. Saknas på bilden gör Annsofie, Helena och Nathalie.

 

 

 

 

Tjejerna pratar, pratar, skrattar och pratar lite till.

 

Jag provar Belgobarens helt egna IPA-öl som var riktigt god.

 

Annsofie och Helena hugger in på middagen.

 

 

Min goda förrätt som var riktig mäktig. Jenny njuter av musslor till förrätt och jag provade för allra första gången en mussla. Det var väl ingenting jag kanske skulle välja i första hand men den var helt OK.

 

 

 

 

Kvällens huvudrätt för mig var baconlindad kycklingfilé med svamprisotto. Så jädrans gott rent ut sagt, men efter den mäktiga förrätten och en halv IPA så var det totalt fullt i min lilla mage, så jag tog ett par tuggor och sen gick det inte längre. Jag tycker det är så fruktansvärt trist med matsvinn, och kom i efterhand på att jag egentligen skulle ha bett om att avstå huvudrätten helt och hållet, men det är lätt att vara efterklok.

 

 

En ganska kul grej som hände var att vi fick gå hem med varsitt hästhuvud under armen. Det ni? :-). Freys hotell står för Frey som var en häst och det är det som är deras signum. I varje rum har det suttit ett hästhuvud på väggen, men gästerna har tyckt att det känns lite kusligt så över 100 huvuden står nu i källaren på hotellet i väntan på nya hem att flytta till. Vi bloggtjejer fick första tjing på att köpa ut ett huvud för en kusligt liten peng, så jag och Lena gick runt på centralen med varsitt huvud under armen och fick lite märkliga blickar. Min dotter är hästälskare så jag tänkte att det kanske vill pryda deras vägg.

TACK till alla tjejer som gjorde kvällen minnesvärd. Jag ser fram emot att ses snart igen!