En första gång

150804_hus30_training_DSCF0834

Ja, visst finns det en första gång för allt här i världen :-)

I förrgår var jag ute och joggade, igår drog jag återigen på mig träningskläderna och började ett program ur Annika Sjöö’s bok om träning för mage,rumpa och lår. Det program jag valde gick på 10 minuter och jag var totalt slut efter de 10.. tragiskt, I know! Men nu är mitt mål att träna detta samma pass tills det känns för enkelt, då ska jag byta eller lägga till något. För felet med mig är att jag går ut för hårt och så ledsnar jag. Nu ska jag vara fullkomligt nöjd med att träna 10 minuter tills jag själv känner att jag VILL göra mer.

Idag blir det en intervalljoggning efter jobbet.

Ha det tipptopp!

4 augusti, 2015
6 augusti, 2015

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Lena

  5 augusti, 2015

  Heja heja!

  Kram Lena

 2. Svara

  Ninelin

  5 augusti, 2015

  Heja du!

  Kram N

 3. Svara

  Jamtlandshanna

  5 augusti, 2015

  Heja dig!!
  Tycket det är helt rätt väg att gå! :)
  Kram

LEAVE A COMMENT