En fantastisk morgon

160115_skultunamassing_ljusstake_hus30_DSF3695

Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 56mm/1.2 R

Godmorgon lördag!
Efter att ha fått gosat lite med älsklingen så började solen stiga på de rimfrostiga träden utanför sovrumsfönstret och jag drog på raggsockorna, tassade ner för trappen, gjorde en kopp te och landar här framför TV4 Nyhetsmorgon och er bloggare.

Idag har vi en fullspäckad dag, så jag kommer att få problem att klämma in mitt dagliga träningspass, men det löser sig. Vi ska på dop och älsklingen är gudfar så idag får jag skåda en kostymklädd man *oh la la*. Till kvällen blir det Pinchos *mums*.

Jag vill börja helgen med lite internetlove.. fyra bloggar som jag besöker dagligen för att njuta av deras helt omåttligt härliga bilder, och det är goa tjejer som gömmer sig bakom dessa bloggdörrar:

Living with my camera

Jonna Jinton

Home 2 Tiny

Rania Maria Photography

Jag hoppas att ni alla får en härlig lördag!

17 januari, 2016

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  16 januari, 2016

  Tack för bloggtips. Två av dem besöker jag i princip dagligen och två är helt nya. Ska kolla in dem senare.

  Kram Lena

 2. Svara

  LIVSGLITTER

  18 januari, 2016

  Så härligt med bloggtips! Läser och Jonna Jinton, super härlig och vacker blogg!

LEAVE A COMMENT