En energipåfyllning med kollegorna

Igår var det dags för en AW med vår avdelning på jobbet. Kvällen började på Players Inn med lite drinkar och snacks. Jag fick en supergod och frisk alkoholfri drink med smak av ananas, kokos och citron. Syrlig men ändå lite söt. MUMS!

Härliga kollegor som verkligen förgyller mina arbetsdagar ♥️. Chefen hugger in på, dubbla?!, drinkar :-). Det var jättehärligt att bara snicksnacka en stund innan middagen.

Middag blev det på Caliente tapas och det var gott och trevligt. Det enda jag inte riktigt kunde förstå var att det var så otroligt ljust i lokalen.. nästan som sjukhus-ljus, och sen när vi nästan skulle gå så sänkte de ljusstyrkan på takspottarna. Hmm.. jag skulle ha gjort som jag tänkte och frågat redan när vi kom om de inte kunde sänka lite.. :-)

Tack alla fina fina kollegor för en supertrevlig kväll. Jag är glad att ni finns!!