En dejtkväll med lite Bad Moms

160812_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_indigo_vasteras_tjejkvall-8286

 

160812_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_indigo_vasteras_tjejkvall-8287

 

160812_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_indigo_vasteras_tjejkvall-8297

Halloj löööördag!

Igår var vi ett gäng tjejer som åkte till Västerås för middag och bio. Ett par tjejer hade jag aldrig träffat men så lättsamma och härliga att det inte märktes :-). Vi åt supergoda tapas på Indigo innan vi susade ner i biostolarna på premiären av Bad Moms.

Är du småbarnsmamma så bara MÅSTE du se filmen. Jag som minns hur småbarnsåren var kunde skratta gott åt hela historien. En riktig feelgood-film, väldigt skojfrisk och väldigt klassisk småstadsamerikansk :-)

Efter filmen vinkades vi av och åkte hemåt. En precis lagom fredagsdejt.

Och nu går klockan VÄLDIGT fort ser jag.. dags att packa ihop mina grejer och klä mig. Regnet hänger tungt utanför och heldagsbröllop väntar.. och laddar för det gör jag, älsklingen, Denise och Adam med hotellfrukost. Så… time to go!
KRAM, mina kära läsare. You make my day!!