En dag på landet

160807_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_gestre_sunday

160807_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_gestre_sunday-3

160807_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_gestre_sunday-2

160807_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_gestre_sunday_1

160807_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_gestre_sunday-4

160807_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_gestre_sunday-5

I morse vaknade jag som vanligt tidigt men även älsklingen tassade ner för trappan tidigare än vanligt.. så tidigt på förmiddagen åkte vi ut på landet till mina föräldrar. Det blev lite gofika, en långpromenad runt byarna, sen fick vi smaskig lunch, slumrade på kökssoffan och bara njöt av tystnaden, fågelkvittret, de små äppelkarten som ramlade ner i huvudet och förstås sällskapet :)

När vi kom hem satte vi upp tavlan på väggen med min bild på ekan ifrån Gotland. Efter snart 12 år som fotograf så fick jag äntligen upp en av mina egna bilder på väggen hemma. Den passar riktigt bra i vardagsrummet där våra toner går just i grått, vitt och dovt blått. Dock hade jag nog aldrig beställt den om inte älsklingen hade sagt att han ville ha den på väggen.

Ännu roligare är det att jag redan sålt samma tavla i samma storlek och en ännu större till tre olika personer. Superskojigt!!!

Nu ska jag frossa i Ernst från i torsdags, sen fortsätter vi nog vårt TV-serietittande ikväll när solen gått ner och jag har vattnat blommorna, spolat bort lite björkfrön från altanen och vi har ätit middag. Myssöndag!