En blå måndag

7

Måndag all over again

Det är ju knappt man vågar andas om att dagarna flyger förbi för då känns det som att det går två veckor till i nästa andetag :). Idag är det näst sista dagen i mars, sen går vi in i andra vårmånaden redan. Jisses!!

Blåsipporna står så fint i skogarna nu, och det är så härligt när det börjar blomma utomhus! Då vet jag att det är vår på gång. Och snart är det påsk. Firar ni påsken ordentligt eller blir det mest god mat och en massa godis? Vi firar väldigt lite, det brukar bli en påsklunch med nära och kära, och sen frossar vi i godis och det känns faktiskt riktigt skönt. Om orken finns så ska jag börja packa ner och röja bort saker ifrån vårt blivande sovrum så vi kommer igång med det projektet någon gång.

Ha en toppenmåndag!

29 mars, 2015
1 april, 2015

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  dianasdrömmar

  30 mars, 2015

  Härligt att det är vår i luften kram Diana

 2. Svara

  Home2tiny

  30 mars, 2015

  Våren tog en paus känns det som, men så länge det inte snöar…… Påskhelgen blir relativt lugn, vi ska ha gäster och förhoppningsvis kommer vi att åka på ett och annat äventyr. Kramisar Tina

 3. Svara

  Becka

  30 mars, 2015

  Så fantastiska bilder!

 4. Svara

  Pernilla

  30 mars, 2015

  Har regnat hela dagen här och nu har det övergått till snö!! :(
  Jag vill ha sån där härlig vår som på dina bilder!

  Kram Pernilla

 5. Svara

  Anna

  30 mars, 2015

  Så härliga vårliga bilder :) tror inte vi har blåsippor ännu … påsken gillar jag för då tar vi det lite som det kommer…det kan vara vårbruk och då blir det mest jobb eller så är det över eller på gång…i år blir det efter påsk så vi kan ha en härlig ledighet tillsammans :)
  Allt gott , kram Anna

 6. Svara

  Eva

  30 mars, 2015

  Åh en sån fin blåsippa! :)
  Ha det gott.
  Kram

LEAVE A COMMENT