En bättre adventshelg helt enkelt

 

Det blev nästan ingen resa alls

Igår kväll kom vi upp till Säfsen och husvagnen efter en hyfsat otäck bilfärd. Det var jättehalt och dåligt plogat på vägen upp, och även fast Micke körde riktigt långsamt så släppte det helt i en lång kurva så det höll på att gå riktigt illa. Det tog en stund innan bilen var på rätt köl igen och vi båda hade hjärtklappning ett bra tag framöver. När vi kom fram till campingen så höll vi inte på att komma upp för backen till husvagnen, men som tur är så även fast vi är ganska nya på campingen så har vi fått några riktigt härliga grannar så ganska snart hade vi stora starka karlar som sköt på bilen upp för backen.

PUST!

Vi började packa in lite saker inför vintern och satte upp lite adventsljus. I vår husvagn finns det fruktansvärt dåligt med eluttag så vi fick köpa batteridrivna stjärnor till fönstren. I vår ska sonen dra in nya uttag till oss som tur är.

Att komma i tid eller inte?

Så fort vi stannat bilen så meddelades det att elden skulle igång mot kvällen och bastun var varm. Dock så när vi hade ätit middag och kom ut så var vi tyvärr lite sena, men som tur var så var några grannar ute som vi stod länge och pratade med, och jag fick hjälpa tjejerna att bygga snögubbe.

Efter det så tog vi en långpromenad upp i skidbacken och tittade på Säfsens nya tillbyggnad på värdshuset innan vi gick hem igen och tittade på en halv film innan vi somnade som stockar.

Godmorgon söndag

Vi vaknade till ett vackert vinterland med snöflingor som dalar ner och andra ljuset är tänt. Nu är det dags att dra på sig kläderna och ge oss ut på julgransjakt. Att sätta en julgran vid husvagnsdraget är både mysigt men ger också stor hjälp till de som plogar på campingen för då ser de lätt var husvagnen sticker ut någonstans. Smart!

Jag hoppas att du har en fin och mysig adventshelg. Skriv gärna en kommentar och berätta vad just DU gör eller har gjort i helgen.