En äventyrlig lördag på Ängsön

 

Mina härliga tjejkompisar Anni och Lena, båda natur- och fotointresserade.. så bra :-). Jag är så himla glad för att vi fick umgås hela dagen!

På den här udden, vid ångbåtsbryggan längst ute vid en vik på Ängsö slott, ägnade vi dagen med olika workshops och mingel.

Jag har insett att jag har två personligheter. Den ena gillar att klä sig i klänning och sandaletter (fast allra helst ett par Converse) och den andra gillar att sitta så här i skogen med kängorna på, lite tovigt och vindrufsigt hår och byxorna lite skitiga av att ha suttit på marken. Båda är jag.

 

Jag åkte alltså på ett event som nätverket Kvinnliga äventyrare anordnat tillsammans med Morakniv. Vi fick lära oss att vandra i skog och mark med mer mindfulness, vi fick lära oss om att fotografera våra äventyr, packa ryggsäcken på bästa och lättaste sätt och mycket mer.

Tack till Anni och Lena för att ni vill umgås med mig <3 och tack till er som anordnat detta, det var en trevlig dag!