En äventyrlig lördag på Ängsön

 

Mina härliga tjejkompisar Anni och Lena, båda natur- och fotointresserade.. så bra :-). Jag är så himla glad för att vi fick umgås hela dagen!

På den här udden, vid ångbåtsbryggan längst ute vid en vik på Ängsö slott, ägnade vi dagen med olika workshops och mingel.

Jag har insett att jag har två personligheter. Den ena gillar att klä sig i klänning och sandaletter (fast allra helst ett par Converse) och den andra gillar att sitta så här i skogen med kängorna på, lite tovigt och vindrufsigt hår och byxorna lite skitiga av att ha suttit på marken. Båda är jag.

 

Jag åkte alltså på ett event som nätverket Kvinnliga äventyrare anordnat tillsammans med Morakniv. Vi fick lära oss att vandra i skog och mark med mer mindfulness, vi fick lära oss om att fotografera våra äventyr, packa ryggsäcken på bästa och lättaste sätt och mycket mer.

Tack till Anni och Lena för att ni vill umgås med mig <3 och tack till er som anordnat detta, det var en trevlig dag!

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Svara

  Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

  7 maj, 2017

  Det verkar ha varit superhärligt! :)

  • Svara

   Ulrica

   21 maj, 2017

   Ja, det var en riktigt härlig dag med sköna människor :-). Håll utkik på kvinnligaaventyrare.se för nya event vetja! Kram på dig

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  7 maj, 2017

  Tack snälla själv! Alltid roligt att träffas och extra härligt när vi kan hänga en hel dag!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   21 maj, 2017

   Och det ska vi göra mer av framöver tycker jag :-). KRAM

 3. Svara

  Angeliqa

  8 maj, 2017

  Vilka underbara bilder du tagit från helgen! Jättejätteroligt att du kom och äventyrade, alltid så kul att se dig :D KRAAAAM

  • Svara

   Ulrica

   21 maj, 2017

   Tack själv för att du anordnar så härliga event, du outtröttliga fina <3. Det är alltid så kul att ses, mer sånt i framtiden! KRAAM

 4. Svara

  Katta Bucketlife

  8 maj, 2017

  Så härliga bilder! Och jag gillar verkligen det du skriver om dina olika “personligheter”. I en värld där alla ska bygga varumärken och nischer så kan det lätt glömmas bort att en kan vara lite av varje och det är ju bara mer av allt. Jag är likadan! Älskar ju natur och friluftsliv, men vill ha en lagom dos citypuls också!

  • Svara

   Ulrica

   21 maj, 2017

   Åh vad glad jag blir att du säger så, för ibland så känner jag mig lite “dum” att jag inte är det ena eller det andra, så att höra detta från andra är perfekt :-).

LEAVE A COMMENT