Efter en skön lördagkväll

161016_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_middagsdejt-2864

161016_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_middagsdejt-2874

161016_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_middagsdejt-2875

161016_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_middagsdejt-2881

Hej söndag!

Idag lyckades jag somna om efter att som vanligt vakna i gryningen, så i morse fick jag sova till efter åtta och det var jätteskönt. Lördagkvällen spenderades hos goda vännerna Anders och Annika, med Annikas fantastiskt goda ungerska köttgryta med klimp och skivad gräddgurka. Jag som i princip aldrig äter nötkött eller viltkött ( har ända sedan barnsben inte tyckt om kött ) tycker att den här älggrytan är fantastiskt god så då ÄR den bra tillagad :-). Gurkan som hör till är så god så jag skulle kunna äta upp hela skålen för mig själv!!

För att stödja Mickes brorson och hans idrottslag så hade vi alla köpt varsin bingolott och spelade, men det gick ju inte alls.. som alltid. Men det var ganska kul ändå, i alla fall själva bingodelen.

Stort tack för en mycket mycket mysig kväll. Nästa gång, Annika, då ska jag räkna alla dina ljuslyktor *fniss*.