Dukat med vårfint porslin

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera

Trendgruppen PR bjöd in till en visning inför vårens nyheter och jag tycker att de funkar även finfint inför sommarens festligheter ute på altanen.

Rörstrands serie Swedish Grace har jag gillat från första stund jag såg den. Det har varit vår serie av vardagsporslin länge, ända tills nu när Thomas och Nathalie ska flytta till sin nya lägenhet för då har önskemålet att få ta över våra tallrikar kommit :-).

Champagne, Cava eller Prosecco?

Jag erkänner glatt att jag ÄLSKAR våra Essence-glas från Iittala och vi har ju champagnekuporna, men det kliar lite i fingrarna att få komplettera med i alla fall ett par klassiska champagneglas också.

Rörstrands serie Mon Amie har fått lite nya delar inför 2019 och det är fortfarande en av deras mest sålda serie, vilket kan förklaras med att vi svenskar ju tokgillar vitt och blått i både inredning och mode så att dessa går hem är inte konstigt. Tänk att duka upp altanen i sommar med dessa koppar, ett stort fint tårtfat och bara njuta!!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Sallys hus

  24 april, 2019

  Heeeej vännen!
  Åå vilka fina bilder…..men de tårtorna!!! Alltså är de på riktigt ?? De ser så perfekta ut att de ser ut som hittepå…;)
  Till o med jag som inte är så förtjust i tårta känner hur det rinner i kinderna…;)
  Visst är det kul med de här klassiska serviserna som aldrig går ur tiden…
  Å jag gillar också Iittalas alla glas….;) Stilrena och bra priser tycker jag.

  Kram fina du!

  • Svara

   Ulrica

   29 april, 2019

   Heeej raring :). Oh ja, tårtorna var på riktigt. Jag är inte heller förtjust i tårta men dom gör sig jädrans bra på bild *fniss*. KRAM

LEAVE A COMMENT