Dricker du inte kaffe?!
Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera
royal Copenhagen blue fluted tekopp, Atwood elmwood bord

Hur svårt kan det va?

Nej, jag dricker INTE kaffe.. det luktar himmelskt gott, så där så att om jag stoppar ner näsan i ett paket kaffebönor eller kaffepulver så kan jag nästan inte sluta lukta (lite samma fenomen som med liljekonvaljer och hyacinter), men det smakar så himla icke-gott. Tycker jag! Något som förvånar mig är att man fortfarande 2020 får väldiga reaktioner från människor man möter när man tackar nej till en kopp kaffe :-).

Nästan lika många svarar förvånat när jag inte vill ha te med rabarber, vanilj och flumflum i koppen.. jag vill ha en enkel helt normal kopp Earl Grey eller English breakfast, med en (eller två eller.. kanske tre ibland) liten liten sukett och en skvätt mjölk. Jodå, jag kan skippa mjölken också ibland. Så.. då är jag nöjd och glad! Får jag dricka den ur min favoritkopp från Royal Copenhagen så är det ju ännu bättre :-)

När bloggen bara kraschar

Men egentligen skulle jag inte alls prata om kaffe eller te, utan bara säga att det är tisdag idag och igår råkade jag trycka på någon form av återställning av mitt bloggtema (vet inte riktigt var jag klantade mig än dock) så alla mina egna tweaks bara försvann. Jag hade räknat med att kvällen skulle intas i soffhörnet och slutföra installationerna av Helenas och Katarinas bloggar så jag sedan kunde fokusera helt på Tinas och Maries bloggar som behöver bli klara. Min personliga deadline för alla bloggar är 31 januari, sen ska de vara helt up and running och jag kan agera bollplank bara.. men se… gårdagen fick bli akut restoration av min egna blogg så inte ni läsare skulle tro att jag fått flipperspel i huvudet eller rökt konstiga svampar som min man frågade, för inläggen stod på ett språk som jag inte ens tror existerar och mina kära vänner hojtade från alla håll att Facebook publicerade tonvis med inlägg som såg sjukt skumma ut. Nu tror jag däremot att jag fått ordning på det allra mesta igen. Det stör mig sjukt mycket att behöva slösa en hel kväll på det här!!

Men.. idag kommer bästaste Lena till mig efter jobbet och jag ska bjuda på middag och mys. Det blir en riktigt bra dag!!