Dricker du inte kaffe?!

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera
royal Copenhagen blue fluted tekopp, Atwood elmwood bord

Hur svårt kan det va?

Nej, jag dricker INTE kaffe.. det luktar himmelskt gott, så där så att om jag stoppar ner näsan i ett paket kaffebönor eller kaffepulver så kan jag nästan inte sluta lukta (lite samma fenomen som med liljekonvaljer och hyacinter), men det smakar så himla icke-gott. Tycker jag! Något som förvånar mig är att man fortfarande 2020 får väldiga reaktioner från människor man möter när man tackar nej till en kopp kaffe :-).

Nästan lika många svarar förvånat när jag inte vill ha te med rabarber, vanilj och flumflum i koppen.. jag vill ha en enkel helt normal kopp Earl Grey eller English breakfast, med en (eller två eller.. kanske tre ibland) liten liten sukett och en skvätt mjölk. Jodå, jag kan skippa mjölken också ibland. Så.. då är jag nöjd och glad! Får jag dricka den ur min favoritkopp från Royal Copenhagen så är det ju ännu bättre :-)

När bloggen bara kraschar

Men egentligen skulle jag inte alls prata om kaffe eller te, utan bara säga att det är tisdag idag och igår råkade jag trycka på någon form av återställning av mitt bloggtema (vet inte riktigt var jag klantade mig än dock) så alla mina egna tweaks bara försvann. Jag hade räknat med att kvällen skulle intas i soffhörnet och slutföra installationerna av Helenas och Katarinas bloggar så jag sedan kunde fokusera helt på Tinas och Maries bloggar som behöver bli klara. Min personliga deadline för alla bloggar är 31 januari, sen ska de vara helt up and running och jag kan agera bollplank bara.. men se… gårdagen fick bli akut restoration av min egna blogg så inte ni läsare skulle tro att jag fått flipperspel i huvudet eller rökt konstiga svampar som min man frågade, för inläggen stod på ett språk som jag inte ens tror existerar och mina kära vänner hojtade från alla håll att Facebook publicerade tonvis med inlägg som såg sjukt skumma ut. Nu tror jag däremot att jag fått ordning på det allra mesta igen. Det stör mig sjukt mycket att behöva slösa en hel kväll på det här!!

Men.. idag kommer bästaste Lena till mig efter jobbet och jag ska bjuda på middag och mys. Det blir en riktigt bra dag!!

20 januari, 2020
22 januari, 2020

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Svara

  Sallys hus

  21 januari, 2020

  VAAAA GÖR DU INTE…..;)
  Haha…sötgroda…
  Ja jag förstår att det måste ha hänt nåt för när jag var inne i går kunde jag inte se dina 2 senaste inlägg utan det jag såg vara det från i scerwoodskogen…
  Tusen tack för att du är du och ta det lugnt…;) snart ses vi igen….
  Å hälsa Lena och mys som tusan i kväll
  Kraaaaaaaaam

 2. Svara

  Sallys hus

  21 januari, 2020

  Jo men visst är det nåt anorlunda med din blogg?
  Färgen? Din header?
  <3

 3. Svara

  Sallys hus

  21 januari, 2020

  Haha…nä inte headern det var bara när man är här inne o skriver som den är borta….men visst var bloggen grå förut? kraaaaaam iiiigeeeeeeen

 4. Svara

  Sallys hus

  21 januari, 2020

  hihi…
  ser ju snyggt ut när det står Sallys hus så många gånger…;)

 5. Svara

  Sallys hus

  21 januari, 2020

  Tjoooohoooooo……
  hahahaaa…
  Barnslig?
  Jag?
  VA!!!!
  <3

  • Svara

   Ulrica

   21 januari, 2020

   Hahaha, du är ju underbar du också <3 <3 <3. Tossemaja!!
   Ja, det är nog lite färger och tweaks som inte är helt ändrade i bloggen, men jag känner mig nöjd så det får se ut så här nu :-). Tills vidare i alla fall *S*.
   KRAM <3

 6. Svara

  Anette

  21 januari, 2020

  Dricker inte hellre kaffe o känner som du att nymalt kaffe luktar gott. Dock dricker jag te. Jag vill gärna ha te som smakar citrus o med en skvätt mjölk.
  Gillar din blogg jättemycket o ser framemot april när ni får tillgång till det mysiga hus ni har köpt.
  Ha en fortsatt bra vecka.

  • Svara

   Ulrica

   21 januari, 2020

   Tack snälla för dina fina ord, vad jag blir genuint glad att du hälsar på här inne och skriver några ord.
   Vad roligt att du vill följa mig på bloggen och vår resa i det nya huset, det värmer gott.
   Stor kram och ha en fin vecka du också <3

LEAVE A COMMENT