DIY: Julstjärna till dekoration

161110_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_vinter_snoflinga_diy_christmas_snowflake_star_paper-3355

Något jag gjorde mycket förr men har varit dålig på de senaste åren är att papperspyssla. Jag har ett hav av pysselsaker och gillar verkligen lugnet i att sitta ner och “klippa och klistra” egna julkort, grattiskort och ibland gör jag ovanstående stjärna på beställning. Just denna har mamma beställt att ha i köksfönstret.

Det är en pappersstjärna och det enda som behövs är 6 st fyrkantiga papper, en häftapparat och lite fint band. Perfekt som gåbort-present till någon som uppskattar hemmapysslade alster.

Jag har gjort dem små till julgranar och jättestora till herrgårdsfönster men den här storleken är vanligast. Jag tycker att dom är fina :-)

Nu ska vi iväg och fira min älskade pappsen på det sätt han vill, en familjemiddag på restaurang. Det blir myspysigt! Hur mina barn firar sin pappa törs jag inte berätta öppet än då det är en hemlis :-)