Det ryktas om en födelsedag
Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera

Ja, herrejisses.. om bara några timmar så lämnar jag fyran i min ålder och kliver över till 50-årsgruppen. Hur är det möjligt att jag, den här lilla människan på 158 cm, som är mörkrädd och ringer pappa när det är en kopparödla på grusgången och Micke inte är hemma i Sverige.

Jag känner mig som en 95-åring i kroppen, total obalans.. men i huvudet är jag typ 37 år och inte en dag äldre. Det är väl huvudsaken tänker jag, hur man känner sig.

Redan nu så har det flyttat in en sån här och en sån här till vårt kök och hur det blev ska ni få se senare, med en före och efterbild så ni ser skillnaden. Något jag önskat mig är en sån här som vi kan ha på bordet i uterummet nu till våren. Jag skulle inte heller tacka nej till en sån här till vår KitchenAid nu till sommaren…

Jag är barnsligt förtjust i att få presenter, det kan jag ärligt erkänna :-).. och jag vet att jag har ganska specifik smak så det är nog inte superlätt att köpa presenter till mig, och allra helst skulle jag vilja önska mig arbetstid av alla som vill fira mig.. hjälp att tapetsera färdigt, slipa vardagsrumsgolvet, snickra och måla.. men det kan man väl inte önska sig?!

Nåväl.. i morgon är det i alla fall dags att sluta vara 40+ och bli nåt annat. Hipp Hipp Hurra på mig..