Det närmar sig slutet

Året går med stormsteg mot sitt slut och vi njuter av vårt lilla smultronställe i Säfsen.

Vår härliga familj

I fredags kom Thomas och Nathalie upp och ska vara kvar hos oss över nyår. Det är så kul att båda våra barn nu har respektive, vi blir en stor och härlig familj :).

Denise och Adam är kvar hemma då Denise är sjukskriven för foglossningar och då är kanske inte fjälliv i en husvagn så där smart eller optimalt.

Näst sista dagen på året spenderade vi i skidbacken och det var så härligt. Mitt knä (berättar mer nedan) höll riktigt bra så jag kunde hänga med de andra nerför och på slutet av dagen fick vi en vacker solnedgång att möta uppe på toppen av berget.

Det var även dags för säsongens första afterski och det var riktigt trevligt, men alla var hungriga och trötta så vi gick hem till husvagnen, packade våra väskor och tog en skön dusch och bastu innan vi gick hemåt igen, lagade mat och spelade kort tills vi slocknade tungt.

Mitt knä då.. jo, jag kan utan att skryta stoltsera med att jag aldrig i mitt liv haft ont i knän, aldrig ramlat i skidliften och aldrig tappat något ur skidliften.. men i år har jag gjort allt tydligen. Jag har tappat min stav ur korgen så den gick sonen och hämtade, sen blev jag påkörd av en dam när vi skulle hoppa ur sittliften så jag ramlade och vred vänster ben 180 grader bakåt så det knakade rejält i knät. Så nu har jag avslutat året på det sättet men men, sånt är livet :)

Den allra sista dagen på året

Idag är det den allra sista dagen på 2018 och jag skulle säga att 2018 var ett riktigt bra och fint år, men jag saknar en sak och det ska jag sammanfatta i mitt ord för 2019 i ett alldeles eget inlägg. Där ska jag också skriva om vad jag vill mer av under nästa år, något som jag inspirerats av Elin att skriva om.

Men nu.. dags att njuta av årets sista dag med skidåkning, fint sällskap och trevligt nyårsfirande på campingen. Ciao mina fina läsare!