Det händer lite i trädgården

Hallå fredag!

I dag hade vi klämdag på jobbet så jag har varit på shoppingtur för att fixa i trädgården. Målet var att köpa något att göra ett provisoriskt stöd för våra hallonbuskar som skjuter i höjden.

I allra enklaste form så köpte jag fyra staketstolpar och lite bärläkt som jag kapade. Detta skruvade jag hop på några minuter och sen kunde jag binda upp de långa stänglarna så att hallonen kan få växa utan att grenarna går av.

Med hem följde även en ny dörrmatta, en buskros och en ny ljuslykta till trappan. Sakta men säkert och med små medel försöker jag piffa upp och bygga upp trädgården, men det tar tid och energi.

Den här våren har ju varit ganska kall så det känns som att det hela tiden har varit för sent att plantera ut något och när man nu kan så är det nästan för sent.. så tråkigt! Men i växthuset har det i alla fall flyttat in en del dahlior så snart kanske vi har lite härliga blommor att skörda :-). Gräsmattan runt växthuset börjar återhämta sig och nästa sommar kommer vi nog att ha det riktigt fint runtom växthuset.