Det blommar för fullt

160914_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_pelargon_heminredning-1474

160914_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_pelargon_heminredning-1476

Nu var det ett tag sedan som Hus nr. 30 fick stå i centrum, så idag måste jag visa våra ståtliga pelargoner som blommar för fullt. Utanför staketet på vårt lilla radhus har vi tre stora betongkrukor där jag planterat tre likadana pelargoner, och döm om vår förvåning när den mittersta blev röd och de två på kanterna blev cerise. Det var ju inte direkt tanken :-).

Uppe på altanen står dessutom två stora vita och två rosa och alla har jättemycket knoppar och växer som bara den. De som känner mig vet att jag inte är känd för att kunna hålla blommor vid liv så detta är smått oförklarligt och coolt tycker jag själv.

Nu är jag bara väldigt medveten om väderomslag för dessa ska vinterförvaras har jag tänkt, och jag är livrädd att de inte ska klara frosten, för skulle jag möjligen kunna förvara dessa och få dem att fortsätta blomma nästa sommar.. då kan jag nog officiellt förklara mig själv för vuxen nog att prata pension *fnissar gott*.

Någon som däremot får pelargoner att växa som träd är mamma som bara säger godmorgon till sina när hon vaknar, då växer dom en halvmeter :-). Kika gärna in till henne för just nu har hon bloggat om sina pelargoner.