Det blev så jäkla jäkla bra helt enkelt

För mig hade det tagit en hel dag.. för svärsonen Adam tog det ett par timmar, sen var den gamla tapeten borta och den nya satt uppe. Han gillade dock inte snedtaket och de trekantiga sidofönsterna. Men nu är halva sovrummet tapetserat. Och det blev så jäkla bra helt enkelt!

Jag plockade fram den lilla trähängaren som legat i en kartong i ett par år nu tror jag, i väntan på att få komma upp på någon vägg. Nu sitter den där och får husera en stråhatt, min nya älsklingsklänning från Indiska (som dessvärre är totalt slutsåld i hela Sverige) och ett par gamla boho-halsband som jag hittade i en låda.

Jag plockade fram gardinlängder som vi hade i vårt gamla sovrum och gjorde den mest provisoriska fällningen ever.. klippte på fri hand, strök en fåll och satte dubbelhäftande tejp. Så.. det funkar tills vidare! I fönstret ställde jag några små glasburkar som jag fick på en influencer-träff på IKEA i Västerås för länge sen.

Tapeten heter Nocturne 4336 ifrån Boråstapeter, och jag föll för den direkt när jag klev in hos Ackes färg i Enköping. Jag visste att jag var ute efter en tapet som gick i blått och grönt, för att matcha min önskan att fortsätta ha blått i sovrummet men ändå plocka upp det gröna i huset och de gröna fönsterna, så det blev perfekt!! Jag gick och lade mig igår med ett stort leende på läpparna.

Resten av rummet har varit vitmålat så det var inte lika brådis att fixa klart, så det tar vi en annan regnig dag. Idag är det måndag och vi går in i sista veckan innan semestern. På torsdag kväll är det äntligen semester för oss båda och vi får några veckor framöver att njuta på.