Den soligaste fredagsbuketten

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_fredagsbuketten-7700

Hej hopp, då var det fredag!

Klockan är 08.00 *piiip* och jag sitter här och inväntar mannen som gör sig redo. En morgontur i spåret väntar. Pust och stånk. När vi kommer hem blir det en skön frukost i solen!

Fredagsbuketten denna vecka blev härliga solrosor. Gult och orange är två av mina favoritfärger och den här mörkt gula buketten lyser som en sol i vårt annars ganska vita kök :-).

Det är viktigt för vår hälsa och våra liv att vi har roligt och njuter av livet.
Gör något varje dag som får ditt hjärta att sjunga.
Marcia Wieder, författare

Ha en toppenfredag för det tänker jag ha!

21 juli, 2016
23 juli, 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Ljuva Magnolia

  22 juli, 2016

  Härlig bukett!
  Vilken hääärlig fredag vi har, solen steker redan ute och vi laddar med soffhäng och kaffe i skuggan innan vi drar ut till Hönö för strandhäng och krabbfiske. Äntligen fick vi lite riktigt sommarväder, tjohooo!

  Kram och happy friday!
  Catta

 2. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  22 juli, 2016

  Men ÅH en sådan underbar bukett! Vad glad jag blev av den och den fina bilden <3

  Svar: Men visst är man? Alldeles galet! Åh, jag kan förstå att det känns så men bor man till ett bra pris och trivs är det ju väldigt dumt att flytta faktiskt. Ska man däremot flytta till nytt är det nog bra att försöka tänka lite mindre. Det ni kan göra är såklart att leva mer minimalistiskt ändå, det går att inreda med färre saker utan att det känns tomt och stelt (googla / läs på om minimalistiska inredningstips?)!

  Åh, ja bra böcker hade vi såklart med oss och vi köpte även lite gamla serietidningar på en av alla de loppisar vi besökte! Korsord har aldrig varit min grej riktigt men jag hade även med ritblock och pennor, dock användes de aldrig.. Funderar på att införskaffa en sån där "vuxen målarbok" som de kallas :P

  TV har vi inte haft hemma på säkert 1.5 – 2 år så det saknade vi såklart inte ;) Men ja, att resa runt, se fin natur och fotografer var typ det enda vi gjorde, eller låg och läste i bilen, och det var sååå härligt!

  Jag blir så otroligt glad av att höra att jag inspirerar dig <3 Förstår att det är svårt att få en hel familj på samma bana men man får ta små steg i taget, både när det kommer till det minimalistiska hemma, med saker osv, och med vad man gör om dagarna – för mycket stora förändringar på en gång gör att de flesta blir lite negativa. stor kram till dig med, hoppas du får en fin fredag och trevlig helg! tack för att du kommer in här och läser och kommenterar, det betyder jättemycket <3

 3. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  23 juli, 2016

  Svar: Oj, det var ett stort ämne – undrar i vilken ände jag ska börja där? Något mer specifikt kring fotande och bildbehandling du undrar? Jag får försöka fixa lite bakom kulisserna material från en dag då jag fotograferar, gör urval och redigerar helt enkelt! Bra önskemål :D

  Mhm jag har aldrig velat ha bil, jag har tyckt om att gå eller åka lokalt. Tanken på bil har, utöver miljöaspekten, inte varit något jag gillat. Jag har inte velat bli bekväm i att ta bilen för minsta lilla när jag alltid levt utan och vet hur bra det går att gå till fots. Men ja jag inser ju nu vad mycket mer man kan göra, ställen man kan ta sig till, när man har bil. Vi försöker dock fortfarande klara oss mycket utan, promenera och handla osv. Dock har jag inte körkort så min sambo får dessvärre åka med haha – tur att han tycker om det han med! Kram

LEAVE A COMMENT