Den lilla inredningsbutiken Stylemood i Ljugarn

När vi var på Gotland på semestern så stannade vi på en liten ställplats vid Ljugarns hamn. Där fanns det en liten våffelrestaurang, fiskebutik och en liten liten inredningsbutik som jag fastnade för.

Stylemood hade så mycket fina saker, så jag kom ut tomhänt och kunde inte välja en sak :-). Eller så kanske jag bara försökte vara duktig och inte köpa saker utan eftertanke. Det kan ha varit så!

Hur som helst så rekommenderar jag ett besök om du åker till Ljugarns hamn!

4 augusti, 2020

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Svara

    Tina ME

    5 augusti, 2020

    Fina bilder som alltid! Så mysig butik och Ljugarnsbutiken är ju miniversionen av Stylemoodbutiken i Västergarn som ligger precis i närheten av Kovik där ni övernattade. Jag ska nog ta en tripp till Västergarn vilken dag som helst tror jag… Kramar //Tina

LEAVE A COMMENT