Dan före dan.. hur gick det till?
Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera, Bubbleroom och Outnorth

Häromdagen hängde jag på mina föräldrar på en tripp till huvudstaden och ett besök på Ulriksdals trädgård. Alltså.. sjukt dyrt men sjukt vackert och häftigt att få se deras blomsteruppsättningar och inredningsdetaljer.

Jag delar inte helt riktigt min mammas fascination för amaryllisar, trots att jag i år har flera stycken här hemma men det var riktigt häftigt att se deras utställning av deras sorter som de säljer i butiken.

Det här däremot.. julrosor och hyacinter.. det skulle jag kunna ha överallt hemma.. och en jättefin julros har vi i uterummet, den ska jag visa någon dag.

Den här korgen var så otroligt fin!! Jag frågade vad den skulle kosta om den hade varit till salu och jag fick köpa den om jag ville.. för 1495 kr.. alltså njae.. det var långt över min budget :-). Jag och mamma tittade vid olika tillfällen på jättefina ljuslyktor som var som cylindrar i tre olika storlekar, gjorda i ett matt marmor-material.. men den minsta kostade 995 kr, då fick jag dessvärre låta dem stå kvar.

Idag är det redan dan före dan och jag fattar inte hur fort december har gått. Vi har ännu ingen julgran inne och jag vet inte ens om jag hinner klä en, men då får det vara så i år. Vi har inte heller så mycket julpynt inne men jag gör redan nu planer för nästa advent.. förhoppningsvis så är Micke kvar och jobbar i Sverige så jag känner mig mer trygg hemma och kan gå all in på julkänslan. Tills dess hoppas jag även att tid och möjlighet finns för att bjuda hem vänner till vårt hem.

Men jul blir det ändå, det är ett som är säkert. Julklappar har vi valt bort helt i familjen och lägger våra pengar på en familjeresa till fjällen i mars istället. Men lilla prins William får julklappar. Jag har varit lite smygmiljövänlig och köpt begagnade leksaker på Marketplace, saker han kan ha hemma hos oss när han är här och hälsar på. Vi andra firar jul genom att umgås, spela sällskapsspel och äta god mat. Det är ju faktiskt inte mängden dyra paket som genomsyrar att det blir en bra jul.

Från jobbet fick vi ett jättefint presentkort så när mellandagsrean slår till ska jag använda det för att köpa en ny vattenkokare som är fin nog att ha framme på bänken. Sen skulle jag behöva ett par nya hela tofflor så jag ska hålla utkik och se om det blir någon rea på dessa, dessa eller dessa :-). Säg gärna vilka ni tycker ser skönast ut!!