Fjälliga våfflor är ett måste

Att vara på workation är det absolut bästa sättet att jobba ihop när man är influencer, eller bloggare som jag själv hellre säger om den sidan av mig själv. Att dessutom göra det samtidigt som man sitter på café är ju bara ännu bättre. Gör man det sen i fjällvärlden, ja då är det högsta pott faktiskt :-). Vad är en workation tänker ni? Ja, det ska ni få veta men inte riktigt i det här inlägget. Nu ska vi prata om det här med att äta nåt enormt smaskigt!!

Efter att ha jobbat så kände vi för en myslunch på Café gamla skolan i Lofsdalen. Jag tror att vi skrämde de andra café-besökarna när vi dundrade in med kamerorna i högsta hugg och började plåta både högt och lågt :-). Diskussionerna var många, gapskratten ännu fler.

Ser ni vilka uuuuuursnygga kompisar jag har?! De här gullvipporna har verkligen förgyllt den här resan till max, vi har alla fått dela med oss av livets svårigheter, utmaningar på jobbet, livskriser men också härliga upplevelser och en massa annat som har fört oss närmare för varje gång vi ses.

Jag kan inte överge Fujifilm.. eller?

Med mig på resan hade jag en ny kamera jag skulle prova, En Canon EOS R och på den satt en Canon RF 35mm/1.8 som överraskat mig. Jag är ju en sån som gärna vill ha bländare 1.2 eller max 1.4 på objektiven jag köper, så jag var riktigt skeptisk mot den där 35’an men skärpan är enorm!! Alla bilder är tagna på bländare 1.8 och bilderna är knappt redigerade. Jag känner mig rentav som en svikare mot hela min Fujifilm-utrustning som jag älskar, men den här Canon-kameran fångade mitt hjärta direkt. Hmm..

Cafe gamla skolan i Lofsdalen, våfflans dag

Tillbaka till våfflan nu då. Den 25 mars är det våfflans dag och finns det nåt godare än en frasig våffla med lite goda tillbehör?!

Beslutsångest deluxe

Jag hade svårt att bestämma mig för vad jag ville ha till lunch, och kände att jag ville ha något lite varmare än en sallad, så jag beslutade mig för att testa en våffla med hjortronsylt och grädde. Jag hade inte riktigt kunnat drömma om vilken kreation som skulle landa framför mig på tallriken. Ja, ni ser ju själva :-)

På Café gamla skolan i Lofsdalen hittar du luncher, riktigt gofika i en helt underbar miljö, precis vid Lofssjöns strand mitt i byn. Jag rekommenderar verkligen ett besök, och testa våfflan vetja.. du kommer INTE att bli besviken!!

Självklart måste ju en sån här kreation fotograferas från alla tänkbara vinklar :-)

Dags att äta

OK, då hugger jag in då!! Tro mig, ni som känner mig, ni vet hur jag mådde efter typ fyra tuggor. Jodå, jag mådde skit rent ut sagt, men det är absolut inte våfflans fel utan min kropp som inte klarar av såna här godsaker. De tuggor jag fick i mig var däremot gudomligt goda.. våfflan var riktigt frasig, sylten var riktigt fjälligt god och ja.. smaskigt var ordet :-)

Att hänga här med Tina, Katarina, Helena och Helena var en riktig höjdare, och jag längtar redan till nästa workation med de här bruttorna! Och jodå, jag lovar att vi jobbade en hel del också. Mer om det senare.

Nu är det tisdag, jag ska iväg på utbildning och ikväll är det dags för att dans- och sångträna igen.. jag som har sjuk träningsvärk efter helgens ca 14-16 timmars dansträning.. men det är så jäkla kul så det är inte svårt att köra på!!

Pussåkram alla fina läsare!