Dagens helgtips till dig i Coronatider
Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Hunkemöller, Mio, C More, Adlibris, Lyko och Åhléns

I dessa tider förväntas vi inte lämna hemmet, inte umgås med vänner, inte handla.. ja det är många saker vi förväntas att inte göra. Men vi förväntas ändå gynna butiker, restauranger osv.. så här kommer några tips på vad du faktiskt kan göra för att ändå få lite kvalitet så här en kulen vinterhelg :-)

När du kommer hem efter jobbet, eller du kanske jobbar hemifrån, så är det superskönt att hoppa i en mjuk pyjamas och ett par varma tofflor. Sen kan du göra dig en varm kopp te och hoppa upp i soffhörnet med en underbart slottsliknande kudde bakom ryggen och en varm gosig pläd över benen.

När du krypit upp i soffan så kan du skaffa C More och titta på en härlig julfilm eller två medan det skimrar i ljuslyktorna på bordet.

Om du är riktigt kylig så ta ett varmt bad med ett riktigt lyxigt och så härligt doftande badskum och lägg i en superbra hårinpackning och kanske en fuktmask för att förbereda ansiktet för den torra vinterkylan. När du ligger i badet kan du passa på att börja läsa en riktigt bra bok. Glöm inte att smörja in dig med en riktigt bra krämserie efteråt så huden mår riktigt bra.

Eftersom det närmar sig advent så kan du passa på att ta en skogspromenad, men glöm inte att dra på dig ett par bra byxor, en varm jacka och ett par sköna vantar. På huvudet bör du förstås ha en skön mössa. Om du har frågat om lov så kan du knipsa av några små bebisgranar som står i dikeskanten och sätta i en fin vas på köksbordet, eller i en korg på golvet i sovrummet. Då kan du krypa ner i din nybäddade säng med dina rustikt julsköna påslakan sedan. Du har ju förmodligen inte släppt boken från badet, eller så kanske du har hittat en annan bok att läsa i sängen :-).

Se där.. nu har du fått några riktigt bra tips för en skön dag hemma. Och vem vet, kanske hittar du även lite perfekta julklappar bland mina kvällstips! Pussåkram på er läsare som betyder så mycket för mig här inne.