Dagen D – när älsklingen min fyller ett halvt sekel

Grattis min älskling

Idag är det dagen D – Micke fyller 50 år! Vi startade dagen på Best Western här i Enköping. Där serverades det hotellfrukost och vi satt nära och bara njöt av den soliga morgonen, smarrig frukost och varandras sällskap. Efter frukosten fick vi dock kasta oss hemåt för Micke ska minsann inte fira resten av sin stora dag hemma med mig utan den ska firas i Kloten med ett gäng gubbar, fiskespön, en och annan öl och förhoppningsvis fint väder. Nästa fredag blir det lite mer firande med släkt och vänner istället :).

De senaste 30 av Mickes år har jag varit med i bilden och när jag kom in i bilden bodde han fortfarande hemma hos sina föräldrar och som han hånleendes sa i morse, sen gick det bara utför! Jojo.. jag är inte mycket för att skryta men nog törs jag säga att jag (och kidsen såklart) är det bästa som han någonsin fått i present *S*.

Love you babe <3