Champagne i sovrummet och fikaregler?!

150712_klinta_doftpinnar_hus30_DSCF0271

150712_klinta_doftpinnar_hus30_DSCF0272

150712_klinta_doftpinnar_hus30_DSCF0273

Visst är det väl härligt när det doftar gott i sovrummet?

Jag såg dessa på väg hem från Öland i somras så de fick följa med hem. Doftpinnar från Klinta som doftar Champagne och Rosa Grapefrukt. Jag kan intyga att det doftar fräscht i sovrummet, så den gjorde susen på skåpet bredvid vår säng.

Sov gott :)

—————————————–

Hej torsdagsbloggen!

Äntligen back to work :). Efter en vecka efter operation, med ett par bakslag, så är jag nu tillbaka i verkligheten. Nu ska höst och vinter ägnas åt att hitta sundare vanor, en sundare livsstil och ägna mer tid åt kost och motion och mindre tid i soffhörnet med att bara slappsurfa. Jag får inte börja träna förrän om ca en månad, men promenader i friska höstluften är mer än rekommenderat, och frossa i mustiga höstrecept är alldeles godkänt.

En fråga har jag till er.. en fråga som jag och min väninna Marika diskuterade igår. Att gå på café och sitta och prata om ditt och datt är ju bland det mysigaste som finns, och speciellt nu på hösten tycker jag.. men hur gör ni om ni tänkt att vara lite nyttiga och caféet bara erbjuder maffiga och söta bakverk? Tar ni bara en kopp te eller kaffe eller slösar ni pengarna på ett stort bakverk och äter en tugga? Jag är nyfiken på hur just DU tänker :-)