Börjar längta till vårkanten

Inlägget innehåller reklamlänkar till & Other Stories, Afound, Mio, Cervera och Lyko

Fredagskänslan smyger på.. och det börjar krypa i kroppen. Nu får det vara slut med det här med sjukskrivningar och sånt trams. Egentligen är jag sjukskriven två veckor till men jag börjar jobba på måndag. Jag mjukstartar med att jobba hemma första veckan men sen så tar jag mig iväg till kontoret igen. Det ska bli roligt att komma igång igen och träffa alla kompisar på jobbet.

Det börjar även krypa i kroppen så här när februari visar sig från sin bästa sida med krispig kyla, gnistrande snö och strålande sol.. jag som älskar vinter börjar smått längta till våren med allt vad det innebär. Vår resa mot att odla egna grönsaker och blommor fortsätter och om allt går som det ska så kommer vi skapa en köksträdgård på en lite avlägsen plats av trädgården och jag tror att det kommer bli ett otroligt lyft till hela gårdsbilden. Det ska jag berätta mer om framöver och ni ska såklart få följa med på resan.

Så här tidigt på vårkanten så kände jag att det vore kul med lite små nyheter både hemma och till mig själv.. man får ju roa sig med nåt i alla fall när man inte orkar göra så mycket annat :-). Jag har länge varit sugen på att testa en stil med klänning eller kjol, strumpbyxor och lite grova loafers.. och idag fick jag hem dom här coolisarna som sticker ut ordentligt men jag gillade dom massor! Det kommer nog göra sig jättebra till den här kjolen, den här eller den här klänningen eller ett par snygga ankelbyxor.

Till huset vill jag ha lite nya kuddfodral och i vår ljusa soffa kanske det skulle passa med en kombination av detta och detta eller detta och detta eller vad tror ni? Till min frukostkopp har jag saknat en assiett att lägga smörgåsarna på och på posten ligger en sån här och väntar på att bli uthämtad.. nu är min lilla uppsättning komplett. Micke vill alltid ha sina mackor på en sån här bricka så han får ingen assiett :-).

För att pigga upp mig lite så har jag även investerat i en ny foundation, ny concealer, en volym-mascara och sen hade jag tänkt köpa ögonskuggor men så kom jag på att jag ju redan har den här suveräna paletten så det behöver jag ju inte köpa någon ny.

Jag hoppas att även ni kunde få lite tips inför vårkanten :). Nu börjar det bli dags att hämta ut lite middag från en foodtruck som kommer till vårt lilla samhälle ikväll. Ha en riktigt skön fredagkväll mina fina vänner <3

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT