Bloggevent Mod & Harmoni

140830_1De snygga bloggerskorna, tillika anordnare Linda och Lena

140830_2140830_3140830_4

Kicki från Creando Photo pratade om att våga tro på sig själv.

140830_5

140830_6

Arrangörerna och föreläsarna i samma snygga pose!

140830_7

Emma från Att Vara Någons Fru pratade om när hon var modig

140830_8140830_9

Pia från Kammebornia pratade om sin livsresa och att våga bara vara.

140830_10

Det avslutades med modevisning och den här tjejen verkligen glittrade!!!

Alla bilder är tagna med Nikon D800 : Nikon AF-S 85/1.4 G

I lördags var jag på Bloggevent Mod & Harmoni som anordnades av två väninnor :). Jag har förmånen att få jobba tillsammans med Linda från Hem & Trevligheter, och vi båda umgås med Lena ifrån Gott För Själen. Så ni förstår att det var liksom helt självskrivet att jag skulle ha mina fötter på plats. En dag så kom Linda till jobbet, skruvade lite på sig och frågade om jag möjligen ville hjälpa till att fotografera lite mingelbilder från eventet, och såklart dammar jag av kameran för tjejernas skull.

Det var en himla trevlig och bra anordnad eftermiddag med massor av tjusiga sponsorgåvor ( jag vann dock ingenting som vanligt *hrrmmppff* ), gott fika och proffsiga föreläsare.

Hemma gräver vi lerkockor och jord tills naglarna säger upp sig, ryggen knakar som avbrutna träd i stormen och svetten sprutar.. så tråkigt nog fick jag åka hem direkt efter eventet och inte följa med alla tjejer på kvällens middag och umgänge. Nästa gång så.. ska jag också susa i partyskorna, sno mikrofonen av underhållaren och bjuda på mig själv :).

Linda och Lena.. en stor eloge till ett suveränt event!!