Blev så fint uppvaktad på min 50-årsdag
Inlägget innehåller reklamlänk till Cervera

Förra veckan fyllde jag ju 50 år som några av er redan märkt och den dagen hade jag räknat med att den skulle passera ganska obemärkt då det inte var något direkt planerat firande den här dagen. Dagen började med att jag fick jättefina presenter. Av Jessica fick jag ett jättefint inslaget paket i bleka lila färger och inuti låg en jättefin ängel i plåt. Av Elin fick jag en vit och pärlemorfärgad Omaggio-vas så båda dessa kommer passa perfekt i uterummet. Elin känner mig så väl och slog såklart in paketet i de halvstörda Minions, som har samma humor som jag ❤️

Det enda planerade som jag helt visste om var att vi skulle gå ut och äta lunch och jag fick välja så då blir det smarriga burgare på Brödernas. Jag skulle säga att dom hittills har de godaste burgarna i stan men servicen är under all kritik. Deras personal måste lära sig mer kundservice, och är man ny eller osäker så köper jag det till 100% om man är ödmjuk istället. Men nåväl, vi hade en jättetrevlig lunch med både gapskratt och allvarliga samtalsämnen.

Mot eftermiddagen dukade Jessica, som är vår kontorsansvarig, upp smarriga tårtor och från företaget fick jag smarrigt bubbel och en jättefin blomma. Alla sjöng så fint och jag blev alldeles rörd.

Något jag faktiskt visste om var att familjen Måfors ville bjuda mig på middag på min födelsedag, och jag fick information att det var barnen Fanny och Nikolai som ville att jag skulle komma dit. Döm om min totala förvåning när jag parkerade bilen och såg att både mina föräldrars bil stod där och även Thomas och Nathaliés bil. När jag kom in så fick jag skönsång av nära vännerna och familjen. Micke saknades då han var kvar i Norge och Denise, Adam och prins William låg hemma i bekräftad Covid så de fick inte vara med. Vi hade en jättemysig kväll med massor av god mat och så fick jag två jättefina Pernilla Wahlgren-klänningar av Måfors, och en stor slant av mina föräldrar för att kunna köpa något fint till mig själv.

Den här dagen gick verkligen till historien som något riktigt extra och jag är så oändligt glad för den kärlek och värme som jag har runt omkring mig. TACK, från hela mig ❤️.. och på lördag är det dags för lite mer kalasande för mig, med fler vänner och familj. Det ser jag jättemycket fram emot.