Binda en krans.

111121_2

 

111121_4

 

111121_6

Nu när det närmar sig advent så är det så himla mysigt att binda sig en egen krans till ytterdörren.
Jag hoppas hinna få sätta upp en krans på min nya ytterdörr, så fort den nu behagar dyka upp.

Nu är det redan lördagkväll och jag och min mamma sitter i soffan i raggsockor, med varmt te och frossar i inredningstidningar och inredningsbloggar. Det är så härligt att ha samma intresse. Vi har traskat runt i kvarteret och svingat radhusnackarna och tjuvkikat in hos andra nu när alla börjar pynta.

Älsklingen och min pappa? Ja, dom serverar vi med varmt kaffe och pepparkakor medans dom skruvar färdigt altantaket. Kan ni förstå att ikväll blir taket så pass klart att altanen kommer att hålla sig torr och jag kan placera ut lite krukor och julbelysning *wwwiiiiieeeee*.

Senare ikväll blir det Carolas kväll i Så mycket bättre, lite gott att äta och karlarna tar nog en whisky tror jag, för att värma upp sig :).
Och sonen ska jag minsann oroa mig för.. han ska ut på krogen med kompisar för första gången sen han fyllde 18. Hmmm… men jag hoppas innerligen att han kommer att ha så jädrans kul :)

Nu ska jag susa vidare bland alla härliga bloggerskor medan mamma får susa vidare i tidningarnas värld!