Back to business

2821_6140fbd1-889b-4b82-9ff0-7d7b0510d8f9_background

9683

Godmorgon måndag, godmorgon bloggläsare och hej augusti!

Då var årets semester över och jag sitter redan på jobbet (tidsinställt inlägg från tidigare i morse) och går igenom mejlen. Eftersom jag skriver detta innan jag åker till jobbet så kan jag bara gissa att jag behöver se över kylskåpet i fikarummet, beställa lite förbrukningsvaror, gå igenom en drös med post osv osv.. så det är bara att hugga in :-)

Vi har haft en toppensemester, tre hela veckor tillsammans. Det är något jag knappt minns när vi hade senast då det är lite svårare att vara långledig när man är sin egen och/eller jobbar utomlands. Men i år så tog Micke ordentlig semester vilket var välbehövligt. Vi har njutit av sol, värme, bad, umgänge med nära och kära, sett andra miljöer, slöat, slöat och ännu mer slöat. Så himla skönt! Lite har det krupit i kroppen på mig, jag som älskar utflykter, men jag har lyckats komma ner i ett semesterlunk vilket nog också var bra för min energipåfyllnad.

Nu är det augusti, vardagen är här igen och jag ser fram emot vad hösten har att erbjuda, dels på jobbet och dels privat.

Något som är helt nytt är att jag har registrerat mig för att börja sälja fototavlor på Printler. Behöver ni något på väggen, eller letar efter en bra present, så kika gärna in. Sprid gärna länken om ni hör någon annan som vill sätta något fint på väggarna. Det är riktigt bra priser och jag fyller upp galleriet dagligen tills det är fyllt med vackra motiv. Redan idag finns det fyra naturmotiv ifrån vår resa till Gotland. Länken finns uppe i min meny också så ni alltid hittar tillbaka :-)

Nähäpp, dags att susa iväg!

3 augusti, 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  mittgodastefinaste

  1 augusti, 2016

  Spännande med fototavlor!!

  Ha det bra första dagen tillbaka på jobbet!

  Kram Jenny

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  1 augusti, 2016

  Så kul att du säljer tavlor! Älskar bilden med båten. Jag har nån liknande som jag tog på Öland för nåt år sedan, som jag funderar på att göra en tavla av. Nu är ju förstås kvalitén på den lååångt ifrån din bild, men lite kul med en egen ;-)

  Kram Lena

 3. Svara

  home2tiny

  2 augusti, 2016

  Men ååå så spännande och kul att du börjat sälja dina bilder. De är helt fantastiska som alltid när du är i farten….. Tack vännen för dina peppord hos mig. Kramisar Tina

LEAVE A COMMENT