Back to business

2821_6140fbd1-889b-4b82-9ff0-7d7b0510d8f9_background

9683

Godmorgon måndag, godmorgon bloggläsare och hej augusti!

Då var årets semester över och jag sitter redan på jobbet (tidsinställt inlägg från tidigare i morse) och går igenom mejlen. Eftersom jag skriver detta innan jag åker till jobbet så kan jag bara gissa att jag behöver se över kylskåpet i fikarummet, beställa lite förbrukningsvaror, gå igenom en drös med post osv osv.. så det är bara att hugga in :-)

Vi har haft en toppensemester, tre hela veckor tillsammans. Det är något jag knappt minns när vi hade senast då det är lite svårare att vara långledig när man är sin egen och/eller jobbar utomlands. Men i år så tog Micke ordentlig semester vilket var välbehövligt. Vi har njutit av sol, värme, bad, umgänge med nära och kära, sett andra miljöer, slöat, slöat och ännu mer slöat. Så himla skönt! Lite har det krupit i kroppen på mig, jag som älskar utflykter, men jag har lyckats komma ner i ett semesterlunk vilket nog också var bra för min energipåfyllnad.

Nu är det augusti, vardagen är här igen och jag ser fram emot vad hösten har att erbjuda, dels på jobbet och dels privat.

Något som är helt nytt är att jag har registrerat mig för att börja sälja fototavlor på Printler. Behöver ni något på väggen, eller letar efter en bra present, så kika gärna in. Sprid gärna länken om ni hör någon annan som vill sätta något fint på väggarna. Det är riktigt bra priser och jag fyller upp galleriet dagligen tills det är fyllt med vackra motiv. Redan idag finns det fyra naturmotiv ifrån vår resa till Gotland. Länken finns uppe i min meny också så ni alltid hittar tillbaka :-)

Nähäpp, dags att susa iväg!